Dansa med din potential

Det finns oerhört mycket potential i dig. På ett unikt sätt består du av en kombination kompetens, kunskap, begåvning, erfarenhet och personlighet som tillsammans skapar din potential. Du behöver inte söka efter din potential, för den finns redan i dig, men du behöver välja att ta fram den, låta den skina och bli något som genomsyrar din vardag.

 

Jämför potential med en ny danspartner som du skall dansa med.

 

Det ända som behövs är att bjuda upp till dans. Din partner är potentialen och det är du som skall bjuda upp potentialen. Vänta inte på att potentialen skall göra det för dig. Det är din potential, det är din dans. Var inte rädd för att de första stegen skall vara lite stela. Det hör till. Var inte heller rädd för att trampa potentialen på tårna. Den kommer le mot dig och förlåta dig. Din nya danspartner och du är gjorda för varandra. Tålamodet, värmen och förståelsen finns mellan er och skapar synergi.

 

Lyssna på musiken och rytmen. Så småningom kommer du kunna slappna av och låta potentialen föra. Ta för dig och använd hela dansgolvet. Ge potentialen tillåtelse att föra in dig i nya danser – danser du inte anade att du skulle dansa. Potentialen vet att du klarar av det. Den misstror dig aldrig. Allt detta är möjligt tackvare att du valde den rätta danspartnern, din egen potential. Tillsammans är ni oslagbara, precis som utan varandra går ni förlorade.

 

Ni är dansgolvets vackraste par, du och din potential – låt inget ändra på det.

Jag vill gärna höra hur du tänker. Berätta.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln