Coach – för att min potential är att få fram DIN potential

Jag blundar.

 

Ett rum. Fylld av människor. Fantastiska sådana. Deras potential till stordåd i sina liv får mitt hjärta att slå volter. De berättar om sina frågor och funderingar. Just nu säger de sig ha problem, hinder och omöjligheter. Jag tittar på dem med tindrande ögon. Om de bara kunde ana att de som de just beskrivit är drömmar, längtan och möjligheter.

 

Dagen fylls av tuffa frågor. Skratt. Tårar. Känslor. Drivkrafter. Potential. Rädslor. Fokus. Livsprojekt. Svar. Insikter. Medvetenhet.

 

Det finns en magi i när en människa själv hittar sina egna svar och lösningar. Det är då hon börjar skapa magi. Jag vill vara ett verktyg i detta. En resurs. Men jag vill aldrig komma med svaren. Eller lösningarna. För de finns redan i var och en av oss. Min uppgift är att hjälpa svaren till ytan. Utmana kärleksfyllt. När en människa själv hittar sina egna svar, händer stordåd. Det är då hjärta och hjärna samspelar. Mjukt och hårt binds ihop. Kompetens och passion bildar en oslagbar helhet.

 

Jag vill kunna vara med och leverera något som är så mjukt att det landar i hjärtat, men samtidigt är så kraftfullt att hjärnan gör det. Det är därför jag om tre veckor kommer vara utbildad COACH.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln